Το “Insane” σε κερδίζει κατευθείαν

by Σάκης Νίκας
Σε μία εποχή όπου κυριαρχεί η μετριότητα, η προχειρότητα και η αλόγιστη ταχύτητα, ο Μιχάλης καταθέτει ένα δίσκο-ορόσημο για τη σύγχρονη pop σκηνή Read More


Mihalis Rakintzis - INSANE - 2018

Mihalis Rakintzis – INSANE – 2018

Είναι από τις ελάχιστες φορές που η λέξη “πολυαναμενόμενη” κυκλοφορία αποδίδεται σε απόλυτο βαθμό! Ο Μιχάλης Ρακιντζής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που δεν έχει βάλει ποτέ φραγμούς και σύνορα στη μουσική του και έτσι κάθε νέα δουλειά του αποτελεί από μόνο της ένα ξεχωριστό γεγονός για την ελληνική μουσική πραγματικότητα. Θα προσθέταμε, δε, ότι το νέο album του Μιχάλη εμπεριέχει ένα μεγαλύτερο βαθμό σπουδαιότητας στη σύγχρονη εποχή της παραπαίουσας μουσικής βιομηχανίας.

Το “Insane” θα λέγαμε ότι συγκεντρώνει μέσα σε 10 τραγούδια όλη την πεμπτουσία της μουσικής του Μιχάλη αφού στα 41 περίπου λεπτά ακροάσης απολαμβάνουμε μία ποικιλία ήχων και…συναισθημάτων! Από τα πολυαγαπημένα high tech μουσικά περάσματα του Μιχάλη και τους ethnic ρυθμούς μέχρι τα αμιγώς pop στοιχεία και τις rock αναφορές (κυρίως στις μπαλάντες), το “Insane” σε κερδίζει κατευθείαν και ανέβαζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας για τις επόμενες δισκογραφικές δουλειές του Μιχάλη…βιαζόμαστε όμως!

Σε μία εποχή όπου κυριαρχεί η μετριότητα, η προχειρότητα και η αλόγιστη ταχύτητα, ο Μιχάλης καταθέτει ένα δίσκο-ορόσημο για τη σύγχρονη pop σκηνή. Στις 2 Μαρτίου θα είμαστε στο Gagarin στην πρώτη επίσημη παρουσίαση των νέων τραγουδιών επί Αθηναικού εδάφους.

Highlight: “Ζήσε Το Όνειρό Σου”, “Insane”, “Flight Cancelled”

Πηγή GreekPop.net

__________________________

Πατήστε στα λίνκ από κάτω για να ακούσετε τον δίσκο του Μιχάλη Ρακιντζή, INSANE (2018)

 Εκπληκτικός ο μοναδικός Μιχάλης Ρακιντζής στο Gagarin 205

Απολαύσαμε τον ένα και μοναδικό, τον ανεπανάληπτο και λατρεμένο πολυτάλαντο καλλιτέχνη, με κάπα κεφαλαίο, που ακούει στο όνομα Μιχάλης Ρακιντζής.

Μιχάλης Ρακιντζής στο Reader.gr: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου «καλλιτέχνη»

Λίγο πριν την πρώτη live παρουσίαση του νέου του δίσκου «Insane», διαπίστωσα πως όσο «φειδωλός» είναι στις εμφανίσεις του σε σκηνές και ΜΜΕ, άλλο τόσο ζεστός, ακομπλεξάριστος και επικοινωνιακός είναι.

Η μουσική είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται

Ο Μιχάλης Ρακιντζής κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας. Το “Insane” είναι ένα εκπληκτικο comeback album για τον Μιχάλη και φυσικά αποτέλεσε ιδανική αφορμή για να επικοινωνήσουμε μαζί του για μία εφ όλης της ύλης κουβέντα.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής ζει στο σήμερα και ετοιμάζει τη μουσική του αύριο

Λίγο πριν τη ζωντανή του εμφάνιση στο Gagarin 205, ο μουσικός μιλάει στην Athens Voice για το νέο του άλμπουμ, τη διαδικασία της δημιουργίας και τι σημαίνει για τον ίδιο καλτ

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη δύναμη για να αφιερωθείς σε αυτό που αγαπάς

Ο Μιχάλης Ρακιντζής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδείξει ποιος είναι και τι κάνει…

Close
Close

New Album 2018 - INSANE - Listen below or